28.10.2014

Aebi Schmidt och Tellefsdal

2014-10-28_PR_Tellefsdal_ASSE-and-Tellefsdal

Sedan ASH Aebi Schmidt, den ledande europeiska leverantören av utrustning för kommunalt vinteroch vägunderhåll, i april 2013 förvärvade en andel på 50,1% av Tellefsdal AS, en norsk tillverkare av utrustning för vinterunderhåll, kommer företaget ASH Aebi Schmidt, med basen i Schweiz, också att ta över försäljningen av Tellefsdal produkter på den svenska marknaden.

Med sin breda produktportfölj redskap av hög kvalitet för traktorer och hjullastare räknas Tellefsdal AS till de ledande tillverkarna inom detta marknadssegment, med gott renommé långt utanför Norges gränser.

Aebi Schmidt är en ledande systemleverantör av innovativa tekniska produkter för rengöring och snöröjning av alla trafikerade områden samt gräsklippning i särskilt besvärlig terräng. Det mycket omfattande produktsortimentet består av fordon samt innovativa redskap och enheter som kan demonteras för individuell utrustning av fordon. Ett serviceprogram som är perfekt skräddarsytt för sofistikerade kundbehov erbjuder rätt lösning nästan oavsett utmaning.

Utöver flera årtiondens erfarenhet av utveckling, produktion och distribution eftersträvar de båda företagen i högsta grad mycket höga standarder vad gäller kvalitet och hållbarhet för produkter som är utvecklade för yrkesmässig tillämpning inom kommunalt vinterunderhåll. Kunderna kan dra nytta av det kombinerande kunnandet, den bredare produktportföljen samt nära kundrelationer.

 

Download

2014-10-28_PR_Tellefsdal_ASSE-and-Tellefsdal